BIOGRAFIA


Nascuda a Lleida el 1968. És addicta a la lectura, té un bloc literari des de l'Octubre de 2007, Tumateix Llibres, i gestiona totes les xarxes que l'acompanyen, on no es cansa de parlar de llibres. També col·labora fent ressenyes en altres pàgines literàries i mitjans de comunicació.
 
Coordina el club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca de Lleida, i altres grups de lectura contemporània. També ha organitzat durant quatre anys, amb l'Ajuntament de Les Borges Blanques, el festival de novel·la criminal: "Les Borges Negres".

Ha participat en reculls de relats de diversos autors: Quedem al Zurich (2015); Inèdits n.9 (2016); Bestiari (Edicions SECC, 2017), guanyador al 2018 del "Premi Ictineu Millor Antologia Fantàstica"; El futbol és així (Edicions Xandri 2018); Samaniat (Edicions SECC, 2021); Delinqüents (Llibres del Delicte 2021); Tierra de nadie (Antología hispanica noir, 2021)

Al març de 2016, l'editorial Llibres del Delicte va publicar la seva primera novel·la Quaderns, finalista del premi literari "Tuber Melanosporum" del Festival Gastro-literari Morella Negra com la Trufa 2017.
 
Al novembre del 2016 va coordinar el recull de relats Assassins de Ponent (Llibres del Delicte), on també és autora d'un dels relats. I a l'octubre de 2017, va publicar Instint de Supervivència (Llibres del Delicte), finalista del premi a la Millor Novel·la Negra escrita per dones, al festival de Cubelles 2018.

Al març de 2021 va publicar Bisturí (Llibres del Delicte), finalista a "Millor novel·la negra en català" al festival Valencia Negra 2021, i guanyadora del premi a la "Millor novel·la negra escrita per una dona" al festival de Cubelles Noir.
 
Les tres novel·les estan publicades també en castellà.

Al febrer de 2022 va publicar la primera novel·la juvenil Quan la boira ens cobreixi (Llibres del Delicte).

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...